Благороден жест към здравните практики в община Каолиново

„Здравето не е всичко, но без здраве всичко е нищо“, тази поговорка ни кара да се замислим, че то отваря нови хоризонти пред нас и ни показва живота, но когато го няма същото това здраве, ни отнема целия свят без да ни го покаже.

Доброто здраве е най-голямото богатство, което един човек притежава, а хората, които даряват другите с него, са духовно най-заможни от всички, защото няма нищо по-хубаво от това да усетиш признателността и да видиш благодарността и блясъка в очите на този, на когото си помогнал. Да си лекар е по-скоро призвание, но в съвременния свят го наричаме „професия“. Бог е вложил в сърцата им желание да помагат на другите от любов и състрадание към тях и това ги кара да са добри в това, което правят.

В знак на признателност към лекарите и здравните служители в община Каолиново, за безпроблемно обслужване на населението предоставяме медицинска апаратура и медицински консумативи на стойност 35 971,10 лв. на практиките намиращи се на територията на общината, а именно: ЕТ „АПИМП д-р Катя Петкова“, АПМП ИП д-р Росен Стоянов“ ЕООД и „АПМП ИП д-р Димитрина Ганчева“ ЕООД.

Персонала на здравните заведения посрещнаха радушно жеста и благодариха искрено на кмета на община Каолиново г-н Нида Ахмедов.