Уважаеми избиратели на община Каолиново,

Изказвам искрената си благодарност към всички избиратели на община Каолиново, на кметовете и кметските наместници и към организационно-техническия екип, за огромната и отговорна работа, която свършиха, за проявената лоялност и търпение на произведените избори за народни представители на 02.10.2022 г.

Благодаря също и на полицаите от Районно управление Каолиново за денонощната работа покрай охраната на изборните книжа, както и за реда и спокойствието в изборния ден.

Благодарности и към лицата, които отговаряха за пропускателния режим и дезинфекцията на сградите, в които се помещават секциите.

Нямам думи да изкажа благодарността си и на най-важното звено в провеждането на избори, а именно избирателните комисии, на техните членове, на всички застъпници, на шофьорите и на всички останали взели участие в секциите по населени места.

Благодаря на всички институции на територията на Община Каолиново, които бяха ангажирани в изборния процес, за добрата комуникация и взаимодействие.

Използвам случая отново да изразя своята благодарност към всички, които отделяйки от времето си добросъвестно участваха в изборния процес. 

Вчера всички ние дадохме своя глас за партия или коалиция, която мислим, че ще ни управлява най-добре. Сега избраните имат думата да съставят правителство, което да изпълни волята на гласоподавателя.

 

Обръщам се към Вас с много дълбоки и искрени чувства. Благодаря, че отново повярвахте на политическата партия, от която съм избран за кмет на община Каолиново, а именно Движението за права и свободи. Бих искал да се обърна и към всички избиратели, членове и симпатизанти на ДПС от община Каолиново. Изборните резултати са едно от най-силните доказателства, че Движението за права и свободи е на правилен, верен и отговорен политически път. Приемете моите почитания към вас. Бих искал да стисна ръка на всеки и да Ви прегърна един по един. 

Искрено се надявам и разчитам и в бъдеще на Вашата подкрепа, защото ни обединява желанието да осигурим здравето и сигурността на нашите жители.

 

Желая на Вас, на всички Ваши близки и семейства да бъдете здрави, все така успешни и отговорни! Благодаря за доброто ни сътрудничество, което успяхме да утвърдим и се надявам то да продължи и занапред!

С уважение,

Нида Ахмедов

Кмет на Община Каолиново